DREPTURI DE AUTOR

 
            Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea modamilitara.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.    Anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor.

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR


            Proprietarii Wolfy.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.
Prin folosirea acestui site declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt". Wolfy SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.
- preturile,caracteristicile produselor sau orice alte informatii prezentate pe acest site au un caracter informativ iar Wolfy SRL isi rezerva dreptul de a le modifica la discretia sa, fara preaviz.
- cu toate ca ne straduim sa va oferim informatii exacte, actualizate,Wolfy SRL nu ofera nici o garantie ca informatiile obtinute de pe acest site vor implini toate cerintele dumneavoastra, ca vor fi corecte, actualizate sau de incredere, ca serviciile noastre vor fi continue, sigure sau fara erori, ca orice eroare de program semnalata va fi corectata.