a-    comenzile se pot efectua prin sms, specificand : cod referinta, cantitatea si datele de livrare ( nume, prenume,    adresa, tel)

b-    comenzile se pot efectua prin mail, specificand : cod referinta, cantitatea si datele de livrare ( nume, prenume, adresa, tel)

c-    comenzile se pot efectua prin site

1. Pentru a lansa o comanda , alegeti produsul dorit de dumneavoastra, tastati numarul de bucati dorite sau alegeti marimea (in cazul produselor textile sau a incaltamintei) si dati click pe butonul .  Puteti comanda mai multe produse de pe site, pentru fiecare din ele fiind nevoie sa il adaugati in cosul de cumparaturi, dand click pe butonul .

2. Dupa ce ati terminat de selectat produsele pe care vreti sa le cumparati, dati click pe butonul    care este situat in dreapta sus, in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati dat click pe acest buton, veti fi directionat catre lista produselor cumparate de dumneavoastra. La acest pas, puteti adauga mai multe bucati sau puteti diminua numarul de bucati dand click pe butonul butonul adauga inca o bucata, respectiv butonul diminueaza numarul de bucati. Daca v-ati razgandit si vreti sa renuntati la unul din produsele deja adaugate in cos, puteti da click pe butonul butonul sterge produs din cos, care simbolizeaza stergerea unui produs din lista dumneavoastra de cumparaturi.

3. In final alegeti metoda de livrare a coletului, bifand una din cele doua optiuni existente. Puteti opta pentru Fan Curier sau Posta Romana .

4. Dupa ce ati apasat butonul  , veti primi un email cu lista produselor comandate de dumneavoastra. Totodata, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre unul dincolegi nostrii .

CUM PLATESC

Ramburs, adica atunci cand soseste coletul platiti valoarea lui la ghiseul postal sau la curierul Fan.

LIVRARE SI COSTURI TRANSPORT

POSTA ROMANA in termen de 3-4 zile avand costul de 18 lei

FAN CURIER in termen de 24-48 ore ( in limita stocului disponibil) avand cost de 20 lei