Incalzitor pentru maini ,Thermopad - 1
  • Incalzitor pentru maini ,Thermopad - 1
  • Incalzitor pentru maini ,Thermopad - 2

Incalzitor pentru maini ,Thermopad

7,00 RON
cu TVA

   Incalzitoare pentru maini . Se activeaza la contactul cu aerul. Durata de functionare este de aprox 7-8 ore la o temperatura medie de 50 grade . Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

COD PRODUS : therman

Cantitate

  Incalzitoare Thermopad pentru maini .

Se activeaza la contactul cu aerul imediat dupa scoaterea din ambalaj. Dupa aprox.5min. incalzitoarele ajung la temperatura maxima. Durata de functionare este de aprox 7-8 ore la o temperatura medie de 50 grade .

 Articol de unica folosinta, dupa utilizare se arunca la gunoi.

Instructiuni de siguranta

Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

therman