Buletin de știri

Toc rapid din kydex

 Toc din kydex cu retentie pasiva.  Tocul este ajustabil pentru urmatoarele modele de pistoale :Seria Glock, Fort, Sig Sauer 229 226, SW MP40, Walther P99/PPQ. Tocul este compact, mic si lipit de corp.

Detalii

110,00 RON

Toc rapid din kydex <p>  Toc ascuns din kydex pentru centura, confectionat in Romania de VF&amp; Wolfy. Pentru a fixa pistolul in toc s-a folosit retentia pasiva. Se poate utiliza pentru urmatoarele mode de pistoale Seria Glock, Fort, Sig Sauer 229 226, SW MP40, Walther P99/PPQ.</p> <p> </p> <p>Modalitate de ajustare a tocului pentru modelele de pistoale de mai sus:</p> <address>1) Se introduce pistolul in toc</address><address>_________________________________________________________________</address><address> </address><address>2) Se impinge piesa distantier si se tine in acea pozitie pana cand pistolul nu mai are joc fata-spate in holster.</address><address><img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c1.jpg" alt="" width="215" height="161" /><img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c2.jpg" alt="" width="234" height="175" /></address> <p>___________________________________________________________________</p> <address>3) Se monteaza primul surub</address><address><img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c3.jpg" alt="" width="257" height="193" /></address><address>___________________________________________________________________</address><address> </address><address>4) Se monteaza surubul al doilea pana cand pistolul nu mai are joc</address><address><img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c4.jpg" alt="" width="237" height="177" /></address><address> </address><address> </address><address> </address><address>In cazul in care garda tragaciului este mai groasa sau pistolul intra fortat in toc atunci se vor folosi cele 2 distantiere din cauciuc. Prin aceste distantiere vor trece suruburile si apoi se vor repeta pasii 3 si 4</address><address><img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c5.jpg" alt="" width="235" height="176" /> <img src="http://www.wolfy.ro/img/cms/c6.jpg" alt="" width="236" height="177" /></address>
110,00 RON

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  Toc ascuns din kydex pentru centura, confectionat in Romania de VF& Wolfy. Pentru a fixa pistolul in toc s-a folosit retentia pasiva. Se poate utiliza pentru urmatoarele mode de pistoale Seria Glock, Fort, Sig Sauer 229 226, SW MP40, Walther P99/PPQ.

 

Modalitate de ajustare a tocului pentru modelele de pistoale de mai sus:

1) Se introduce pistolul in toc
_________________________________________________________________
 
2) Se impinge piesa distantier si se tine in acea pozitie pana cand pistolul nu mai are joc fata-spate in holster.

___________________________________________________________________

3) Se monteaza primul surub
___________________________________________________________________
 
4) Se monteaza surubul al doilea pana cand pistolul nu mai are joc
 
 
 
In cazul in care garda tragaciului este mai groasa sau pistolul intra fortat in toc atunci se vor folosi cele 2 distantiere din cauciuc. Prin aceste distantiere vor trece suruburile si apoi se vor repeta pasii 3 si 4
 
Nota 
Ionut b
2014-02-26

toc kydex cu retentie

extraordinar de multumit de produsele dvs. tocul se potriveste perfect pe glockul meu si sta fix pe centura. multumesc

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

Scrieți-vă părerea !

Scrieți-vă părerea

Toc rapid din kydex

Toc rapid din kydex

 Toc din kydex cu retentie pasiva.  Tocul este ajustabil pentru urmatoarele modele de pistoale :Seria Glock, Fort, Sig Sauer 229 226, SW MP40, Walther P99/PPQ. Tocul este compact, mic si lipit de corp.

Scrieți-vă părerea